Politica de Confidentialitate

Confidențialitatea datelor este de o importanță deosebită pentru www.eTriumph.ro și dorim să fim deschiși și transparenți în privința prelucrării datelor cu caracter personal. Prin urmare, avem o politică în care este definit modul de prelucrare și de protejare a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, cu modificările și completările ulterioare, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. FANTASY MOD S.R.L., proprietara website-ului www.eTriumph.ro (in continuare ”www.eTriumph.ro”) este operator de date cu caracter personal înregistrat în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal și are obligația de a prelucra și de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizează clienții utilizând orice modalitate de comunicare cu firma noastră.


 

DATELE DE IDENTIFICARE ALE OPERATORULUI DE DATE CU CARACTER PERSONAL

S.C. FANTASY MOD S.R.L., proprietara website-ului www.eTriumph.ro (in continuare ”www.eTriumph.ro”) este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiteți și răspunde de datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor.

 

Sediu social:
S.C. FANTASY MOD S.R.L.
B-dul. Aurel Vlaicu 125, Constanta
Număr de înregistrare în scopuri de TVA: RO5900801
Număr de înregistrare la Registrul Comerțului: J13/2396/1994

Informăm persoanele interesate că FANTASY MOD S.R.L. a desemnat un delegat pentru protecția datelor pe care îl pot aborda pentru orice chestiune referitoare la procesarea datelor lor personale. Persoanele interesate pot contacta delegatul pentru protecția datelor prin intermediul următoarelor date de contact: office@fantasymod.ro sau prin poșta la sediul social menționat mai sus.


 

CE FEL DE DATE COLECTAM

 

FANTASY MOD S.R.L. poate colecta următoarele date personale ale utilizatorilor paginii web www.eTriumph.ro prin intermediul formularelor corespunzătoare: nume, adresă de e-mail, adresă poștală, număr de telefon, numărul cardului bancar (PAN+CVV2), în conformitate cu standardele PCI DSS sau numărul contului bancar (furnizat de client în caz de returnare) atunci când utilizatorul vizitează SITE-UL, se înregistrează, plasează o comandă online, confirmă plata, contactează www.eTriumph.ro sau participă la promoții sau sondaje organizate de companie.

Toate datele personale pe care le colectează www.eTriumph.ro provin de la persoana interesată, cu excepția datelor de contact, care ne pot fi furnizate de prieteni sau rude, pentru:
- trimiterea unui cec cadou sau a altui cadou.
- partajarea articolelor preferate salvate pe SITE.


 

CONSIMȚĂMÂNTUL ASUPRA FOLOSIRII DATELOR PERSONALE

 

Furnizând datele cu caracter personal, clientul este de acord cu prelucrarea lor de către firma S.C. FANTASY MOD S.R.L., precum și cu primirea de informații comerciale.


 

SCOPUL PRELUCRĂRII DATELOR PERSONALE

 

Datele personale ale persoanei interesate vor fi procesate în următoarele scopuri, după caz:

  • Gestionarea și derularea cumpărăturilor online. Utilizăm datele personale ale clientului pentru a procesa și pentru a-i livra comanda, pentru a-l informa prin intermediul poștei electronice, SMS, apeluri telefonice în legătură cu situația comenzii sale.

  • Gestionarea și emiterea documentelor aferente vânzării.

  • Gestionarea procesului de vânzare. Vom folosi datele cu caracter personal pentru a gestiona interogările, reclamațiile și garanțiile pentru produse, precum și pentru a asigura asistență tehnică prin e-mail, telefon și prin intermediul rețelelor sociale.De asemenea, vă putem contacta dacă există o problemă cu comanda dumneavoastră.

  • Gestionarea și trimiterea de date privind promoțiile exclusive, cu ultimele noutăți și informații personalizate, adaptate profilului, intereselor și necesităților dumneavoastră, prin intermediul adresei de e-mail, SMS-urilor, apeluri telefonice sau poștei convenționale. Pentru a vă optimiza experiența cu www.eTriumph.ro, vă vom oferi informații relevante, recomandări de produse, mementouri despre produsele rămase în coșul dumneavoastră de cumpărături și vă vom trimite oferte personalizate. Toate aceste servicii se bazează pe comenzile anterioare, pe articolele pe care ați făcut click și pe informațiile pe care le-ați trimis.

  • Gestionarea și derularea înregistrării pe SITE. Vom folosi datele cu caracter personal pentru a vă crea și administra contul personal. Vă oferim istoricul comenzilor și detaliile despre comenzile dumneavoastră și vă permitem să vă gestionați setările contului (inclusiv preferințele de marketing). Pentru a vă oferi recomandări relevante privind produsele www.eTriumph.ro vă vom prelucra navigarea pe platforma noastră digitală, istoricul de cumpărături și recenziile despre produse, precum și datele pe care le-ați trimis prin contul dumneavoastră.

  • Gestionarea altor activități de marketing. Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi utilizate atunci când www.eTriumph.ro contactează participanții la aceste activități, pentru a contacta eventualii câștigători ai unor concursuri organizate, pentru a livra și urmări acordarea premiilor, etc.

  • Respectarea obligațiilor legale. Vom folosi datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a respecta obligațiile legale, hotărârile judecătorești și deciziile autorităților. Aceasta include utilizarea datelor cu caracter personal pentru colectarea și verificarea datelor contabile în conformitate cu reglementările privind evidențele contabile.

  • Prevenirea folosirii abuzive și a infracțiunilor. Vom folosi datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a gestiona prevenirea pierderilor, garantând respectarea termenilor și condițiilor, precum și pentru a detecta și preveni utilizarea greșită a serviciilor noastre. De asemenea, vom folosi datele dumneavoastră cu caracter personal din supravegherea video, din motive de securitate, pentru a putea urmări incidentele, pentru a preveni și a raporta infracțiunile penale săvârșite în magazinele noastre. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi folosite pentru a preveni și a investiga abuzurile asupra serviciilor noastre online, pierderile și fraudele, prin analizarea comportamentului de cumpărături online.


 

LOCUL DE STOCARE A DATELOR

 

Datele pe care le colectăm de la dumneavoastră sunt stocate în România și nu sunt transferate către alte entități. În situația schimbării locului de stocare a datelor, vom efectua acest lucru în conformitate cu legislația în vigoare.


 

TIMPUL DE PĂSTRARE A DATELOR

 

FANTASY MOD S.R.L. va păstra datele personale ale clienților cât timp este necesar pentru îndeplinirea scopurilor menționate în prezenta politică, cu excepția cazului în care legea permite sau solicită în viitor păstrarea lor pentru o perioadă mai lungă.


 

ACCESUL LA DATELE DUMNEAVOASTRĂ

 

Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing. Însă datele dumneavoastră pot fi transmise unor terți pentru a fi utilizate in scopuri legale (ANAF) sau pentru a vă oferi serviciile noastre (firme de curierat).


 

PROTECȚIA DATELOR DUMNEAVOASTRĂ

 

FANTASY MOD S.R.L. a implementat măsuri, pentru a proteja datele personale ale clienților împotriva pierderilor accidentale sau a accesului, folosirii, modificării și dezvăluirii neautorizate.

Confidențialitatea și securitatea contului fiecărui client sunt protejate prin parolă. Pentru a preveni accesul neautorizat la contul clientului și la datele sale personale, acesta trebuie să aleagă o parolă puternică și să-l protejeze prin limitarea accesului la computerul, dispozitivul, browserul sau aplicația utilizată și prin delogare după ce clientul a finalizat operațiunile în cont.

Chiar dacă FANTASY MOD S.R.L. depune toate diligențele pentru a proteja confidențialitatea contului clienților precum și a datelor personale ale acestora, FANTASY MOD S.R.L. nu poate garanta întotdeauna că acestea vor fi complet protejate. Securitatea datelor personale ale clienților poate fi compromisă prin utilizarea sau accesarea neautorizată, avarierea hardware-ului sau a software-ului și datorită altor factori.


 

WWW.ETRIUMPH.RO NU COLECTEAZĂ DATE CU CARACTER SPECIAL

În general, www.eTriumph.ro nu colectează date cu caracter special cum ar fi cele referitoare la rasă sau originea etnică, opiniile politice, credințele religioase sau filozofice, apartenența la sindicate, detalii cu privire la starea de sănătate sau orientarea sexuală. Cu toate acestea, dacă va fi obligatoriu să colecteze astfel de date pentru a furniza clienților săi servicii sau produse, www.eTriumph.ro va solicita consimțământul expres al clienților pentru a le colecta și a le procesa.


 

DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

 

Noul Regulament conferă si mai multe drepturi persoanelor cărora li se prelucrează datele cu caracter personal. În continuare vă enumerăm drepturile dumneavoastră:

  • Dreptul la acces a persoanei vizate: Aveți dreptul de a solicita informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră. Puteți să ne contactați pentru a vă furniza datele cu caracter personal prin e-mail.

  • Dreptul la rectificarea datelor: Aveți dreptul să solicitați rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, dacă acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete. Acest lucru se poate realiza și direct prin editarea datelor cu caracter personal dacă aveți un cont www.eTriumph.ro.

  • Dreptul la ștergerea datelor (“Dreptul de a fi uitat”): Aveți dreptul să solicitați ștergerea fără intârzieri nejustificate a datelor cu caracter personal prelucrate de www.eTriumph.ro, cu excepția următoarelor situații:

    • aveți o comandă deschisă care nu a fost încă expediată sau a fost parțial expediată;

    • aveți o datorie neplătită la www.eTriumph.ro, indiferent de metoda de plată;

    • aveți o solicitare nerezolvată la Serviciul Clienți;

    • dacă ați efectuat o achiziție, datele cu caracter personal în legătură cu tranzacția dumneavoastră vor fi păstrate conform legislației în vigoare.

  • Dreptul la restricționarea prelucrării: Aveți dreptul să solicitați ca www.eTriumph.ro să restricționeze procesul de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situații:

    • dacă vă opuneți prelucrării în baza interesului legitim, www.eTriumph.ro va restricționa orice prelucrare a acestor date până la confirmarea interesului legitim;

    • dacă afirmați că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt incorecte, www.eTriumph.ro trebuie să restricționeze orice prelucrare a acestor date până la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal;

    • dacă prelucrarea este ilegală, puteți să vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal și să solicitați restricționarea utilizării datelor dumneavoastră cu caracter personal;

    • dacă www.eTriumph.ro nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a vă apăra drepturile în instanță.

  • Dreptul la portabilitate: În baza solicitării scrise, aveți dreptul să obțineți transferul unei copii a datelor cu caracter personal transmise de dumneavoastră.

  • Dreptul de a vă opune prelucrării bazate pe interes legitim: Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal bazate pe interesul legitim. www.eTriumph.ro nu va continua să prelucreze datele cu caracter personal decât, dacă putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor și drepturilor dumneavoastră sau în baza unor proceduri judiciare.

  • Dreptul de a vă opune marketingului direct: Aveți dreptul să vă opuneți marketingului direct, inclusiv analizei profilului în scopuri de marketing direct. Vă puteți dezabona de la marketingul direct prin următoarele mijloace:

    • urmând instrucțiunile din fiecare e-mail de marketing;

    • modificând setările contului dumneavoastră www.eTriumph.ro.

  • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate: Aveți dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, adoptate exclusiv în baza unei prelucrări automate și care i-ar putea afecta în mod semnificativ drepturile.

  • Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere: Dacă sunteți de părere că www.eTriumph.ro vă prelucrează datele cu caracter personal într-un mod incorect, ne puteți contacta pe e-mail la adresa office@fantasymod.ro. De asemenea, aveți dreptul să adresați o plângere către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu caracter Personal sau instanțelor competente.

 

Refuzul dumneavoastră de acceptare a Politicii de Confidențialitate determină imposibilitatea preluării si efectuării comenzilor plasate pe magazinul nostru online, accesarea ofertelor, promoțiilor și concursurilor noastre. Comenzile pe care le realizați nu pot fi finalizate fără să vă dați acordul expres si neechivoc ca datele dumneavoastră personale să fie prelucrate de către www.eTriumph.ro.

332c2ed7535001bd.jpg

Nu mai pierde nimic!

Aboneaza-te la Newsletter!

Avantajele noastre

Livrare gratuita pentru comenzi de peste 300 lei

Plata Ramburs

Gama variata de Modele,

Marimi si Culori

Follow Us
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Copyright © eTriumph.ro 2020. Toate drepturile rezervate S.C. Fantasy Mod S.R.L.

0